Valeria  Gritiniuc este una din persoanele care a avut norocul să viziteze America de două ori. Noi  i-am împlinit dorința  pe care o avea încă de mic copil, să  viziteze Disneyland-ul. Aceasta, spune că  experiența dată a facut-o să își schimbe viziunile și stilul de viață, să descopere locuri și oameni deosebit de frumoși. Este o persoană simplă, îi place să spună lucrurilor pe față și îi place sa fie tratată cu aceeași monedă, iar oamenii care mint pe gratis sunt primii  de care se lipsește.

valeria1,, Pot spune cu certitudine că călătoriile în America mi-au schimbat viața și viziunea asupra multor lucruri. Mediul de acolo m-a schimbat, m-a făcut mai puternică și mult mai sigură pe mine. Acolo am întâlnit oameni din diferite părți ale lumii, care mi-au devenit și îmi sunt prieteni până azi. Am gustat din cele mai delicioase bucate americane, am văzut comportamente și idei diferite, libertatea era peste tot în aer”.

Fiind studentă, în primul an de facultate a decis să mergă pentru prima dată în SUA, vara 2013. A ales locația Gulf Shores, Alabama şi nu a regretat, a rămas îndrăgostită de acest oraș, așa că după anul doi de facultate a mers din nou acolo.

,, Visam în copilărie să vizitez Disneyland-ul, îmi părea ceva imposibil, însă m-am convins încă o dată că visele devin realitate. În vara anului 2014, în cadrul proiectului American Summer am călătorit pe tărâmul Copilăriei, Orlando, Florida. Cele văzute acolo păreau o adevărată poveste!”

Destin beach, Navarre beach sunt cele mai superbe plaje pe care s-a odihnit vreodată și care merită văzute de fiecare. Plaje spectaculoase cu nisipuri aurii, ape turcoaz și cristaline – un motiv în plus pentru care aceste două veri au devenit de neuitat pentru Valeria, ea povestește cu mare nostalgie despre timpul petrecut acolo, dar nu regretă că s-a întors acasă. Aici o aștepta familia și prietenii, dar și un scop pe care îl avea încă de când a plecat prima dată în america, de a ghida tinerii spre o experiență la fel de frumoasă.

Valeria a decis să facă parte din marea familie Acord Travel, deoarece este compania care i-a oferit șansa să merg de două ori în America, acolo unde a trăit momente unice, o experineţă care i-a schimbat viaţa. Acum vrea să ajute studenții să-și realizeze visul american, așa cum a făcut-o și ea.

,,Îndemn pe fiecare ca cel puţin o dată sa viziteze acest continent. Viața de student prinde culoare şi devine mult mai frumoasă și mai interesantă datorită aventurii americane. Fiecare dintre voi, aveți șansa de a pleca în America, nu ezitați!”

Valeria  Gritiniuc – Manager ACORD Travel

Oficiul: CENTRU – str. Bănulescu Bodoni 4                            Email: valeria.gritiniuc@acordtravel.md

mob: 068111173                                                                            https://www.facebook.com/gritiniuc.valeria

Dacă ți-a plăcut articolul meu, atunci te aştept în oficiu!