Olimpia Vîlcu este tânăra care își trăiește viața la maxim.  A absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine de la USM, este specialist în traducere și interpretare lingvistică, dar a decis să-și facă din carieră pasiune. Astfel a ajuns la ACORD TRAVEL, unde în fiecare zi are posibilitatea să facă ceea ce-i place mai mult: să lucreze cu tinerii, și să împartă cu studenții din energia ei pozitivă. imgo (3)

“La ACORD TRAVEL  sunt ca într-o familie, îmi place receptivitatea și optimismul colegilor, mereu suntem pe o notă veselă, deschiși să cunoaștem câți mai mulți studenți și ideile acestora. Pentru că sunt o persoană sociabilă, privesc în viitor cu mult optimism. În anii de studenție, am avut ocazia să călătoresc în Armenia și Franța. Acolo  am cunoscut o mulțime de oameni minunați”, spune Olimpia.

Totuși, tânăra și-a dorit o schimbare majoră în viața ei, de aceea a decis să meargă în America. De fiecare dată își amintește cu drag de povestea americană, și o împarte cu generozitate și studenților care deschid ușa oficiului ACORD TRAVEL

“America e visul oricărui student, sunt sigură că acolo undeva în gândurile fiecăruia există aceasta dorință de a ajunge dincolo de ocean. Pentru mine America a fost mai degrabă un capriciu din liceu. În SUA am învățat să privesc lucrurile altfel, să le combin cu o doză de pozitivism chiar și atunci când nu merg tocmai bine. Americanii sunt foarte deschiși și înțelegători. Chiar dacă nu îți iese ceva din prima, ei îți spun cu zâmbet: take it easy, and try again, you’ll manage! “, povestește Olimpia.

Aceasta, recunoaște că i-a placut foarte mult atmosfera degajată din biroul Work and Travel, când a venit pentru prima dată, coordonatorii de program erau drăguți și inspirau încredere. Astfel s-a înscris exact în ziua în care a intrat în birou pentru informații. Era o zi din octombrie, nu voia să își ofere șansa de a se razgândi. 

,,Imi amintesc și acum cât eram de entuziasmată după ce am semnat contractul. Practic făcusem primul pas spre ceea ce urma sa fie cea mai frumoasă vară din viața mea. Timpul trecea, iar eu eram din ce în ce mai nerabdătoare, nici nu mă mai gândeam la altceva decât la vara pe care urma sa o petrec în țara tuturor posibilităților”.

Olimpia Vîlcu recomandă cu încredere fiecărui tânăr să profite de viața de student și să-și ACORDe șansa de a atinge culmile experienței, trăind propriile aventuri, și scriindu-și propriile povești.

Olimpia Vîlcu  – Manager ACORD Travel

RÂȘCANI – bd. Moscova, nr. 15/7                       email: olimpia.vilcu@acordtravel.md     

mob: 068111175                                                         https://www.facebook.com/olimpia.vilcuat    

Dacă ți-a plăcut articolul meu, atunci te aştept în oficiu!