Diana Onila este o domnișoară plină de enegrie și dorință arzătoare de muncă. De aceea, a decis să-și găsească un job care să îmbine spiritul de aventură și dezvoltarea profesională. Diana, este studentă la facutatea de Economie generală și Drept, îi place să comunice și să cunoască persoane noi, astfel a ajuns la Acord Travel.

gbjkj

ACORD TRAVEL este compania care îți oferă șansa de a-ți îndeplini visul american. Activând împreuna cu cei mai buni manageri de program am înțeles că îmi place sa ajut studenții dornici de a obține o experiență de neuitat, de a călatori, de aș-i face noi prieteni, de a obține noi abilități și de a deveni o  persoană sigură în sine. Astfel am înțeles adevaratul sens al proverbului : ,,Planificându-ți propriul scenariu descoperi că trăiești așa cum vrei “, spune Diana.

Tânăra susține că este o norocoasă. Cunoaște zilnic  o mulțime de studenți dornici să descopere locuri noi, să petreacă timpul frumos și care ard de nerăbdare să pașească pe tărâmurile Americii. Acest lucru, o face să se simtă sigură și încrezătoare în ceea ce face zi de zi.

“Recomand studenților programul AMERICAN SUMMER pentru că este unica oportunitate să descoperi cultura și valorile americane, să trăiești o experiență unică, să cunoști oameni și locuri noi. Această călătorie îți va deschide un alt mod de a vedea viața, precum și de a trăi. Nu uita, acum ești student, iar timpul nu se întoarce niciodată“.

 Aceasta, susține că  acestă largă deschidere interculturală te va ajuta să fii mai puțin etnocentrist/ă, să înțelegi că oamenii sunt diferiți, mai ales, te va ajuta să respecți persoanele și natura mai mult. Fluența și vocabularul în limba engleză vor cunoaște o îmbunătățire substanțială. În SUA poți găsi aproape orice produs, multe fiind chiar de calitate, altele fiind de negăsit în Moldova.

Diana Onila, te îndeamnă și pe tine să nu ratezi șansa, trăiește cea mai tare experiență din viața ta.

Diana Onila – Manager ACORD Travel

Oficiul: CENTRU – str. Alexandru cel Bun                

 mob: 060002346

https://www.facebook.com/onila.diana.5

Dacă ți-a plăcut articolul meu, atunci te aştept în oficiu!