Olesea Ivancenco este o tânără căreia îi place să experimenteze. Își face studiile la ASEM, la facultatea Finanțe și Bănci. Totuși, pentru suflet,  a ales altceva. A ales să activeze într-un domeniu total diferit. Într-o zi a aflat că cea mai mare companie Work and Travel din Moldova este gata să-și extindă echipa. Și-a luat “inima în dinți” și a venit să se angajeze. unnamed

Crede cu fermitate că călătoriile ne ajută să ne lărgim aria de cunoaștere și să socializăm cu diferite tipuri de oameni. A călătorit în multe țări, cum ar fi Italia, Bulgaria, Romania, Ucraina, Dubai, Turcia, fiecare călătorie a fost unică, dar experiența americană a fost ceva excepțional și ceva mult mai deosebit.

“Am avut șansa să traiesc și să lucrez cot la cot timp de 4 luni cu niște persoane extraordinare care mi-au schimbat total viziunile proprii referitor la viață, carieră și viitor. Intradevăr e țara tuturor posibilităților, pot spune ferm ca America e locul unde fiecare student începe o viață noua, de la zero.”

 Olesea, povestește că la ACORD TRAVEL  a adus-o nevoia de a se cunoaște și dorința enormă de a-și descoperi capacitățile. Este un om care a uitat, de multe ori, cine este și cine vrea să devină. Familia ACORD TRAVEL  a ajutat-o de fiecare dată să  regăsească drumul. Aici a învățat să respecte și să accepte alegerile celorlalți, chiar dacă acestea îi influențează viața.

 Aici, tânăra a învățat să fie responsabilă nu doar de evenimentele care contureaza viața ei, dar și de cele care ar contribui pentru binele studenților care vin cu încredere la această companie. Aceasta, recunoaște că meseria pe care o practică o face să se simtă un om împlinit.

 “Am luat o decizie foarte importantă aplicând la acest job, pentru că necesită multă dăruire de sine, timp și responsabilitate. Rezultatele pe care le văd în urma activității mele, mă motiveaza să continui să ajut studenții să ajungă la destinație și să-și îndeplinească visul american”, mărturisește Olesea.

 Tânăra este convinsă că pogramul AMERICAN SUMMER oferă tinerilor un câmp larg de posibilități. De la independența financiară, până la experiențe noi. Oameni, religii, povești, istorii care îți pot schimba viața.

 Olesea Ivancenco este managerul care poate asculta, poate înțelege și care va face tot posibilul pentru ca tu să ajungi în America și să te bucuri de această experiență absolut inedită.Cea mai tare vară din viața ta începe cu AMERICAN SUMMER.

 Olesea Ivancenco – Manager ACORD Travel

Oficiul: CENTRU – str. Bănulescu Bodoni, nr. 4                                     olesea.ivancenco@acordtravel.md

mob: 068002884

Dacă ți-a plăcut articolul meu, atunci te aştept în oficiu!