Irina Timuș merge prin viață de mână cu norocul. Dintotdeauna și-a dorit să călătorească mult, să exploreze locuri necunoscute, și să cunoască oameni noi cu un stil de viață diferit. Când a auzit despre programul pentru studenți Work and Travel, a așteptat cu nerăbdare ziua în care va putea în sfârșit să aplice și să viziteze America.  12032470_518969068258725_733778964_n

Dorința de a descoperi statul american, Irina o avea încă din copilărie, iar plăcerea pe care a simțit-o atunci când a înțeles că în doar câteva luni va avea ocazia să pășească pe tărâmul râvnit a fost incomparabilă.

“Aventura mea a început în primul an de facultate atunci când am plecat în Massachusetts, Falmouth, care acum este unul dintre cele mai solicitate state. Bucuria mea nu a avut limite atunci când petrecându-mi vara departe de familie și rutina zilnică, am avut ocazia să merg la concertul faimoasei trupe, care și acum trezește ritmurile dinamicului oricărei persoane “Bon Jovi” în Boston” , spune Irina.

Plină de impresii plăcute, Irina a revenit acasă cu convingerea că nu a reușit să vadă tot, și că ar trebui să mai viziteze o dată SUA. Cu toată voința a crezut că ii va reuși, și așa a și fost.

“Cum spune Bon Jovi în piesa sa legendară: “It’s my life, it’s now or never” , nu am ezitat nicio clipă când am înțeles că am șansa să merg și a doua oară în America. De această dată am explorat unul dintre cele mai pline de soare state, California, San Diego. Este un loc unde liniștea nu are ce căuta. San Diego și acum rămâne orașul meu preferat. Este paradisul pe pământ”, mărturisește Irina.

Chiar dacă America a încântat-o și a copleșit-o, Irinei i s-a făcut dor de Moldova. Când a revenit, și-a propus să-i ajute și pe alți studenți să încerce clipele de magie pe care le-a trăit ea.

“Eu nu am avut nici o clipă de ezitare când trebuia să-mi aleg compania în care să activez. ACORD TRAVEL a fost întotdeauna pentru mine un exemplu de echipă perfectă. Prietenie, înțelegere, respect reciproc, spirit de echipă, profesionalism, dar nu în ultimul rând și distracție. Am fost bucuroasă să aflu că ACORD TRAVEL își extinde echipa. Am aplicat și mă bucură să fiu aici”, spune Irina.

Acum Irina Timuș  se încarcă de energie pozitivă atunci când studenții pe care îi ghidează reușesc să ajungă unde și-au propus. Experienţa care a avut-o fiecare student a fost și experiența ei, pentru că i-a ajutat şi le-a răspuns la toate întrebări pe parcursul întregii veri. Ea te îndeamnă și pe tine să nu ratezi șansa și să trăiești după versurile: “It’s my life” : I ain’t gonna live forever ,I just want to live while I’m alive.

Irina Timuș – Manager ACORD Travel

oficiul: RÂȘCANI – bd. Moscova, nr. 15/7                                      rina.timus@acordtravel.md

mob: 068111176                                                                                   https://www.facebook.com/irina.timus93?fref=ts     

Dacă ți-a plăcut articolul meu, atunci te aştept în oficiu!