Robert Tașinschi este pasionat de călătorii. Absolvent a Universității de Studii Europene din Moldova, Robert este licențiat în Drept, dar a ales să facă parte din cea mai energică și creativă echipă – echipa ACORD TRAVEL.17198972_1075461792559309_2102364594_n

 ,,Sunt de parerea că trebuie să călătorim mai mult, pentru a obține mai multă experiență și pentru a ne dezvolta ca personalitate, pentru mine călătoria este egală cu fericirea.”

La Programul Work & Travel a participat 3 ani la rând, de fiecare dată a mers în diferite state, atât în Est cât și în West, el spune că aceasta l-a ajutat să înteleagă cu adevărat cultura Americană. Am auzit de la el de multe ori că aceasta a fost cea mai tare experiență din viața lui, și că dacă ar putea, ar vizita America în fiecare vară. Își aduce aminte până în prezent zilele petrecute în NY și Vegas.

,,Primul loc care am avut ocazia să-l vad în NY a fost Times Square pe timp de seară, în acel moment aveam o euforie totală. Același lucru l-am simțit aproximativ de fiecare dată când aveam ocazia să văd un loc nou!”

Robert, a fost dintre puținii studenții care nu a trebuit convins, a știut de la început ce vrea, și cu siguranță credea în reușita lui. Acum vorbește cu zâmbetul pe față despre visul lui din copilărie care a devenit realitate. Experiența care a avut-o în SUA  l-a făcut să se schimbe ca personalitate și să îi transforme gândirea.

,, Am ales să lucrez la Acord Travel în calitate de manager de program ca să încurajez studenții să accepte provocarea de a-și petrece o vară în SUA pe cont propriu. Pentru a demonstra că este posibil, și că este foarte ușor.”

Pentru toți studenții am câteva sfaturi:

 ,,Travel as much as you can, enjoy your life because you just live once.”

,, Nu lăsa lucrurile care le poți face azi pe mâine.”

Robert Tașinschi – Manager ACORD Travel

Oficiul: BOTANICA – bd. Dacia, nr. 35                    Email: robert.tasinschi@acordtravel.md

mob: 068 276 777

Dacă ți-a plăcut articolul meu, atunci te aştept în oficiu!