Simion Benderschi este o persoană veselă, dinamică, optimistă, responsabilă, hotărâtă și interesantă. Acesta, este pasionat de lectură, muzică, sport și călătorii. Este convins că American Summer îți oferă șansa să fii mai mult decât un simplu turist, fiind cea mai tare experiență din timpul studenției.unnamed-2

Simion, spune că American Summer este un program de schimb cultural pentru studenții care nu vor doar să facă fotografii și filmulețe, dar ar vrea să câștige și bani. Acest program oferă o şansă unică nu doar de a vedea lucrurile din perspectiva Hollywood-ului, ci și de a le cunoaşte în mod direct.

,, Vei vizita cele mai celebre locaţii din lume, vei valorifica la maximum timpul  petrecut în natură, vei lua parte la evenimentele şi festivalurile americane, vei merge într-un parc de distracţii sau vei închiria maşini, pe care le vei conduce pe nesfârşitele şosele americane. Acestea sunt doar câteva din clipe pe care meriţi să le trăieşti!”

Este pasionat de călătorii, acesta este motivul care l-a adus  în echipa Acord Travel.

,, Vreau să îndrum și să încurajez studenții să călătorească, să obțină experiență, să cunoască o nouă cultură, să țină piept noilor provocari și să învețe din toate încercările pe care le traiesc.”

A ales să activeze în cadrul companiei Acord Travel, petru că este locul unde se prestează servicii educaționale, și de schimb cultural. Care ajuta la dezvoltarea, educarea, și maturizarea tinerilor din Republica Moldova.

,,Vrei o schimbare? Începe cu tine. Nici nu-ți dai seama la cât de capabil ești, doar să vrei. Rupe pânza invizibilă!”

Dorește, muncește, realizează! Și nu uita, că fiecare călătorie începe cu primul pas.

Simion Benderschi – Manager ACORD Travel

Oficiul: RÂȘCANI – bd. Moscova, nr. 15/7                     simion.benderschi@acordtravel.md

mob: 060 669 654                                                                https://www.facebook.com/simon.acordtravel

Dacă ți-a plăcut articolul meu, atunci te aştept în oficiu!